• KUCHNIA

    KUCHENNA SPECJALIZACJA

    Bogate i zróżnicowane menu dla smakoszy

  • SNIADANIA

    BOGATE I ZDROWE ŚNIADANIA BIO

    Produkty regionalne, wyroby własne, świeżo wyciskane sokie

  • IMPREZA-FIRMOWA

    IMPREZA FIRMOWA

    Tradycyjne spotkanie wsród grona współpracowników

  • NIGHT MENU

    NIGHT MENU

    Ciepły posiłek po 22:00

Hotel Nadmorski w Gdyni - nagrody

Wysoki standard Hotelu i wykonywanych przez nas usług zaowocowały w liczne nagrody. Poniżej znajdą Państwo szczegółowe informacje na ten temat.

Nagrody:

VII Festiwal Ryb, Wędki i Muzyki "Sielawa Blues 2005"
Mistrzostwa Polski w Gotowaniu Zupy Rybnej - Miejsce - I

Data: 05.06.05. Stare Jabłonki
W konkursie brali udział znani Szefowie Kuchni z Polski, Włoch, Hiszpanii.


"Zielona Czapka Bonduelle 2005" - Miejsce: I

Data: 11.05.05 Sopot
W konkursie brały udział ekipy, które wygrały eliminacje regionalne w kraju, w eliminacjach udział wzięło 97 osób z całego kraju. Ekipa Naszego hotelu wygrała finale konkursu "Zielona Czapka Bonduelle 2005".


"Złota Patelnia 2004" Ministerstwo Gospodarki i Pracy - Miejsce: I

Data: 21.10.04 Warszawa
W konkursie brały udział ekipy, które w roku 2004 zajęły drugie miejsca, Ekipa Naszego hotelu zakwalifikowała się, biorąc udział w finale konkursu wcześniej wygrywając eliminacje regionalne. "Zielona Czapka Bonduelle 2004" gdzie zajęła w finale drugie miejsce. W eliminacjach udział wzięło około 400 ekip.


Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Spotkanie ze Ślimakami" - Miejsce - I

Data: 24.05.04 Warszawa
W konkursie brały udział ekipy, które wygrały eliminacje regionalne w kraju, w eliminacjach udział wzięło 118 osób z całego kraju. Ekipa Naszego hotelu wygrała finał.