• KUCHNIA

    KUCHENNA SPECJALIZACJA

    Bogate i zróżnicowane menu dla smakoszy

  • SNIADANIA

    BOGATE I ZDROWE ŚNIADANIA BIO

    Produkty regionalne, wyroby własne, świeżo wyciskane sokie

  • IMPREZA-FIRMOWA

    IMPREZA FIRMOWA

    Tradycyjne spotkanie wsród grona współpracowników

Gastronomia

Wykwintna i zróżnicowana kuchnia.
Kompetentni i doświadczeni szefowie kuchni.
Umiejętności potwierdzone nagrodami.

Jednym z głównych atutów Hotelu Nadmorskiego jest wykwintna i zróżnicowana kuchnia. Menu obejmuje najciekawsze, charakterystyczne dania z całego świata, a także szereg wyrobów własnych, sezonowych oraz potraw regionalnych charakterystycznych dla regionu Kaszub.

Za przygotowanie dań odpowiadają kompetentni i doświadczeni szefowie kuchni, wielokrotnie nagradzani na konkursach kulinarnych, m.in.:

  • Złota Patelnia 2004” – I miejsce MGiP;
  • „Zielona Czapka Bounduelle 2004” i „2005” – I miejsce;
  • Ogólnopolski Konkurs Kulinarny "Spotkanie ze Ślimakami" – I miejsce;
  • VII Festiwal Ryb, Wędki i Muzyki "Sielawa Blues 2005";
  • Mistrzostwa Polski w Gotowaniu Zupy Rybnej – I Miejsce.
    zobacz więcej o nagrodach

Nasi Mistrzowie sprostają najbardziej wyrafinowanym wymaganiom naszych Gości i podejmą się realizacji najbardziej fantazyjnych i wyszukanych pomysłów kulinarnych.


Zdajemy sobie sprawę, jak ważne jest odpowiednio dobrane menu.

Dlatego proponujemy naszym Gościom wybór menu oraz degustację potraw serwowanych podczas wydarzenia, tak by mieli pewność, że wybrane potrawy zaspokoją najbardziej wyszukane gusta.


Do dyspozycji Gości oddajemy 4 restauracje:


Strefa NADMORSKA


Morskie Oko


Lobby Bar


Klub Wenecja

przeczytaj więcej o restauracjach


Bogate zaplecze gastronomiczne Hotelu Nadmorskiego oferuje:

  • Zróżnicowane, wykwintne menu dostosowane indywidualnie do wydarzenia/imprezy/konferencji/spotkania, z możliwością uwzględnienia indywidualnej diety;
  • Bogate śniadania przygotowywane ze świeżych, najwyższej jakości produktów;
  • Urozmaicone, wyśmienite przerwy kawowe;
  • Kawę serwowaną przez certyfikowanych barristów;
  • Możliwość organizacji lunchu czy przerwy kawowej na świeżym powietrzu i w plenerze – na tarasie, na plaży lub pośród zieleni;
  • Menu piknikowe i grill na zewnątrz z możliwością ciekawych aranżacji;
  • Private dinning room z przytulną atmosferą;
  • Lobby Bar i Restauracja Strefa NADMORSKA czynne do ostatniego Gościa;
  • Ciepłe nocne menu po 22:00.

Sale bankietowe stwarzają niepowtarzalny nastrój, a szerokie możliwości aranżacyjne w zakresie scenografii gwarantują organizację spotkań w indywidualnym stylu.