Kuchnia | Hotel Nadmorski
Dział Gastronomii Hotelu Nadmorskiego w Gdyni jest w stanie sprostać nawet najbardziej wymagającym oczekiwaniom i gustom. Proponujemy oryginalne, urozmaicone menu, mogące zaspokoić każdy apetyt.
Podczas organizacji bankietów lub innych przyjęć okolicznościowych stwarzamy Państwu możliwość indywidualnego doboru potraw do menu, w zależności od Państwa życzeń i sugestii. Mogą Państwo wybierać spośród wielu dań tradycyjnej kuchni polskiej i regionalnej, a także wykwintnej kuchni pochodzącej z różnych stron świata. Pozwala to na organizację uroczystych bankietów, prestiżowych business-lunchów, ale i spotkań o charakterze biesiadnym.
Do dyspozycji organizatorów oddajemy klimatyzowane, interesująco zaaranżowane restauracje, sale bankietowe oraz bary: Morskie Oko, Strefa NADMORSKA, Lobby Bar, Klub Venecja. Każde z tych miejsc, dzięki ich wielkości i wystrojowi, łatwo można dostosować do charakteru imprezy. Pozwala to na realizację różnych pomysłów i konwencji zdarzeń, zaplanowanych przez organizatora.