• POGODNE SWIETA 2018

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędź czarujące Święta w nadmorskim klimacie.

  • PRZELOM ROKU 2018-2019

    PRZEŁOM ROKU 2018/2019

    Rozpocznij nadchodzący rok z pełną energią w Hotelu Nadmorskim.

  • WEEKEND DLA PARY

    WEEKEND DLA DWOJGA

    Aktywny weekend we dwoje podniesie Waszą energię i zainspiruje do zmian

  • WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    Rozpocznij zdrowy i aktywny styl życia pod okiem specjalistów

SYLWESTER 2018

"DALEKOMORSKI"
SYLWESTER 2018

… czyli „ROZRYWKOWA I KULINARNA "WYPRAWA" PRZEZ MORZA I OCEANY DO MIEJSC PEŁNYCH SMAKU I PORUSZAJĄCEJ, TANECZNEJ MUZYKI DOBRZE ZNANEJ I LUBIANEJ”

Podczas
"DALEKOMORSKIEGO" SYLWESTRA:

  • DOPŁYNIEMY DO LAGUNY PRZYSMAKÓW NA WYŚMIENITĄ UCZTĘ KULINARNĄ INSPIROWANĄ POTRAWAMI Z NAJDALSZYCH ZAKĄTKÓW ŚWIATA,
  • WPŁYNIEMY NA OCEAN MUZYCZNYCH SZLAGIERÓW GRANYCH PRZEZ DJ’A „POSEJDONA”,
  • PRZEPŁYNIEMY MORZE EKSCYTUJĄCYCH KONKURSÓW Z NAGRODAMI,
  • ZAWINIEMY DO PORTÓW Z OPEN BARAMI - BEZ LIMITU.

BILETY W DWÓCH WARIANTACH:

WYPRAWA MORSKA – 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami – bez limitu.

WYPRAWA OCEANICZNA – 620,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami – bez limitu. Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym, Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.

PRZEWIDZIANE ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA PODRÓŻNIKÓW, KTÓRZY PRZEKONAJĄ PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH DO WSPÓLNEJ ZABAWY
- informacja w hotelowej recepcji.

Dalekomorski "rejs" rozpoczynamy o godzinie 20:00.
Mile widziane stroje wieczorowe.


WELCOME DRINK:

Perła Karaibów: RUM / SWEET&SOUR / CYDR / MIĘTA

MENU

PRZYSTAWKA:

Wędzona pierś z kaczki z imbirową glazurą, żurawinową galaretką z brandy i marynowanym jabłkiem

ZUPA:

Krem z pieczonej dyni z pomarańczami, palonym masłem i ravioli borowikowym

DANIE GŁÓWNE:

Łosoś w miodzie i musztardzie francuskiej na purée z pieczonego selera, kasztanów i chrzanu, cytrynowy bulgur z owocami morza i smażony groszek cukrowy

SŁODKA LAGUNA DESEROWA:

Różnorodne ciasta bankietowe
Kolumbijski krem kawowy z pralinami
Orzechowa panna cotta z malinami
Kataloński pudding pomarańczowy z czekoladą, bezą i słonym karmelem

SPECJAŁY Z RÓŻNYCH KONTYNENTÓW
BUFET ZIMNY:

Rostbef po angielsku z ogórkowym aioli
Deska włoskich serów i wędlin
Indyk faszerowany szpinakiem i mozzarellą
Wędzona karkówka z grzybami i zielonym pieprzem
Rolada cielęca z suszonymi pomidorami i oliwkami
Sałatka z pikantną wołowiną, kiełkami, fasolką i orzechami
Sałatka nicejska z grillowanym tuńczykiem
Marokańska sałatka z pieczonym bakłażanem, granatem i miętą
Wędzony na gorąco łosoś z jogurtem greckim, pumperniklem i rzodkiewką
Sandacz w galarecie z duszonymi kurkami i krewetkami
Matias z awokado, wasabi i glonami nori
Meksykańska tortilla z papryką, pstrągiem marynowanym i pomidorami
Wybór sosów i dipów, ogórki konserwowe
Marynowane grzybki, oliwki, cebulki
Świeżo wypiekane bułki, bagietki i chleby
Masło smakowe, oliwy smakowe

BUFET GORĄCY:

Orientalny rosół z grzybami mun, pak choy i makaronem ryżowym
Dorsz atlantycki z zielonymi warzywami w sosie mango
Halibut z salsą ogórkowo pomidorową
Teksański mostek wołowy glazurowany sosem barbecue i whisky
Grillowana polędwiczka po burgundzku z pieczoną marchewką
Marynowany filet z kurczaka w sosie satay z limonkami i kolendrą
Smażone ziemniaki z papryką, czosnkiem i rozmarynem
Cukinia zapiekana z grzybami, porem i mozzarellą

TOAST NOWOROCZNY
Hiszpańskie Wino musujące

OPEN BAR

NAPOJE ALKOHOLOWE:
Polska wódka
Francuskie Brandy
Włoskie wermuty
Włoski aperitif
Karaibskie Rumy
Brytyjski i amerykański Gin
Wybór szkockiej whisky
  Polskie piwo regionalne
Włoskie wina białe i czerwone
Polski Cydr

NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Pepsi, 7up, Schweppes, Woda gazowana,
Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Sok porzeczka, Sok grejpfrutowy.


ZAPRASZAMY

Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia


Szczegółowe informacje i rezerwacja: 
  / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47