• POGODNE SWIĘTA

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędźcie cudowne, rodzinne Święta w nadmorskim klimacie.

  • NADMORSKI SYLWESTER

    NADMORSKI SYLWESTER

    Zapraszamy na Szampańską Zabawę Sylwestrową!

  • PRZEŁOM ROKU 2022-2023

    PRZEŁOM ROKU 2022/2023

    Rozpocznij z energią nadchodzący rok!

  • Nadmorska jesień 2022

    NADMORSKA JESIEŃ 2022

    Zapraszamy na piękny, jesienny wypoczynek nad morzem!

NADMORSKI-SYLWESTER 2022/2023

SZAMPAŃSKA ZABAWA SYLWESTROWA, W CZASIE KTÓREJ ZAPEWNIAMY: 

• wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną tradycyjnymi, lokalnymi potrawami oraz klasykami kuchni z różnych zakątków świata,
• muzyczne przeboje grane przez DJ’a,
• parkiet taneczny i wspaniałą zabawę,
• open bar - bez limitu.


OFERUJEMY BILETY W DWÓCH WARIANTACH:

BILETY Z NOCLEGIEM

Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym. Noworoczny Brunch. Miejsce postojowe. Zabawa sylwestrowa z kolacją w formie bufetu oraz open bar – bez limitu. 

990,- zł/os.

BILETY BEZ NOCLEGU

Zabawa sylwestrowa z kolacją w formie bufetu oraz open bar – bez limitu.
750,- zł/os.

 

ZWYCZAJOWO PRZEWIDZIANE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH. INFORMACJA W RECEPCJI HOTELU.


Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00
Mile widziane stroje wieczorowe.


Na powitanie “Welcome Drink” a o północy “Noworoczny Toast”.

MENU*

BUFET GORĄCY
Marokańska sałatka z pieczonym bakłażanem, granatem i miętą
Sałatka z pieczonej wieprzowiny z sezamem, fasolką pad thai i makaronem ryżowym
Sałatka z grillowanymi krewetkami, pomidorami i czosnkowymi grzankami
Matias w pikantnej marynacie z chili
Ceviche z dorsza z grejpfrutem
Galaretka z łososiem, jajkiem przepiórki, cytrynowym dresingiem i kawiorem
Pate z gęsiej wątróbki z imbirem i brandy
Indyk pieczony z morelami i chardonnay
Wołowe pastrami z powidłami z cebuli
Rolada cielęca z suszonymi pomidorami i oliwkami
Deska włoskich serów i wędlin
Wybór sosów i dipów, pikle
Świeżo wypiekane pieczywo 
BUFET ZIMNY
Orientalny rosół z kaczki z grzybami mun, pak choy i makaronem
Żurek królewski z borowikami i jajkiem
Łosoś w miodzie i musztardzie francuskiej z duszoną szalotką i fenkułem
Halibut z fasolką i pieczonymi pomidorami
Kofty tandoori z pikantnym miętowym jogurtem
Wołowina po burgundzku z pieczoną marchewką i czerwoną cebulą
Filet z pulardy w sosie satay z grillowanym ananasem, limonkami i kolendrą
Grillowany filet z indyka w potrawce barbecue
Gnocchi z sosem gorgonzola, winogronami i orzechami
Grillowane warzywa z ziemniakami i oliwą ziołową 
BUFET DESEROWY
Wybór ciast i deserów
Świeże owoce  

OPEN BAR - BEZ LIMITU

ALKOHOLE
Wódki: Wyborowa, Żołądkowa, Żubrówka; I Brandy: Stock V.S.O.P.; I Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry; Aperitif: Campari, Aperol; I Rumy: Bacardi, Havana; I Gin: Seagram’s, Gordon’s; I Whisky: Ballantine’s, Johnnie Walker Red Label, 
Jack Daniel's Whiskey I Piwa: Krajowe Amber; I Wina: Cape Pride - Chenin Blanc Chardonnay / Cabernet Sauvignon Shiraz; I Cydr.
NAPOJE I SOKI
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy, jabłkowy, porzeczkowy, grejpfrutowy. 

*Hotel Nadmorski zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.

ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia


Szczegółowe informacje i rezerwacja: 
  / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47