• POGODNE SWIETA 2018

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędź czarujące Święta w nadmorskim klimacie.

  • PRZELOM ROKU 2018-2019

    PRZEŁOM ROKU 2019/2020

    Rozpocznij nadchodzący rok z pełną energią w Hotelu Nadmorskim.

  • WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    Rozpocznij zdrowy i aktywny styl życia pod okiem specjalistów

  • WEEKENDY DLA URODY

    WEEKEND DLA URODY

    Odkryj na nowo Swoję piękno, zbuduj wewnętrzną równowagę

CATERING WIGILIJNY

Zamów u nas potrawy na Święta
zyskaj czas
dla siebie i bliskich

Szef Kuchni proponuje bogaty wybór tradycyjnych potraw na świąteczny stół*

Zamówienie przyjmujemy do dnia 18 grudnia 2019 (do godz. 16:00) telefonicznie i mailowo:
+48 58 667 51 58 / +48 58 667 51 59 /  
lub przez poniższy formularz zamównienia.

Zamówione potrawy w galarecie podajemy na platerach jednorazowych a do potraw na gorąco dodajemy naczynia bezzwrotne i instrukcję ich podawania. Przygotowane potrawy będą do odbioru w Restauracji Strefa Nadmorska w dniach:
23.12.2019 w godzinach: 11:00 - 22:00 oraz w dniu 24.12.2019 w godzinach: 10:00 - 13:00

*Zamówienia powyżej 300 zł - premiowane będą świąteczną niespodzianką.

Zamów online!


ASORTYMENT cena (PLN) ZAMÓWIENIE  
Barszcz czerwony na domowym zakwasie (porcja) - 200ml 10,00 porcji
Zupa z grzybów leśnych z kluskami półfrancuskimi (porcja) - 200ml 12,00 porcji
Pierogi z kapustą i grzybami z okrasą z duszonej cebuli - 200g 14,00 porcji
Pierogi z makiem z sosem waniliowym - 150g 11,00 porcji
Pieczona kaczka z jabłkami z kaszą pęczak w sosie własnym - 1 szt. 85,00 sztuk
Smażony karp w sosie grzybowym z zielonym pieprzem - 100g 18,00 porcji
Zraz wołowy z kiszonym ogórkiem i wędzonym boczkiem w sosie jałowcowym - 140g 18,00 porcji
Kapusta czerwona z suszoną śliwką i jabłkami - 100g 7,00 porcji
Filet z dorsza zapiekany z beszamelem, suszonymi pomidorami i duszonym porem - 100g 18,00 porcji
Łosoś wędzony na ciepło z musem chrzanowym, rzodkiewką i marynowaną dynią - 100g 15,00 porcji
Karp w galarecie z białego wina z powidłami z czerwonej cebuli - 100g 15,00 porcji
Rolada z pstrąga ze szpinakiem i sosem tatarskim - 80g 12,00 porcji
Tatar z łososia z korniszonami, koperkiem i jogurtem - 100g 16,00 porcji
Śledzie matiasy w śmietanie z szalotkami i jabłkiem - 100g 10,00 porcji
Śledzie matiasy z czerwoną cebulą, suszonym podgrzybkiem, śliwką i orzechami - 100g 10,00 porcji
Wędzona polędwiczka z konfiturą z gruszek, imbiru i żurawiny - 80g 12,00 porcji