• POGODNE SWIĘTA

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędźcie cudowne, rodzinne Święta w nadmorskim klimacie.

  • NADMORSKI SYLWESTER

    NADMORSKI SYLWESTER

    Zapraszamy na Szampańską Zabawę Sylwestrową!

  • PRZEŁOM ROKU 2022-2023

    PRZEŁOM ROKU 2022/2023

    Rozpocznij z energią nadchodzący rok!

  • Nadmorska jesień 2022

    NADMORSKA JESIEŃ 2022

    Zapraszamy na piękny, jesienny wypoczynek nad morzem!

ŚWIĄTECZNA KUCHNIA

Odpocznij w Święta!

Zamiast w kuchni, spędź Boże Narodzenie z rodziną, w urokliwej nadmorskiej scenerii, rozkoszując się wyśmienitymi, tradycyjnymi potrawami. 


Skorzystaj z naszej 
OFERTY GASTRONOMICZNEJ
ŚWIĄTECZNA KUCHNIA
w HOTELU NADMORSKIM

23-26 GRUDNIA 2022

Rezerwacja stolików do dnia 17.12.2022r.


OBIADOKOLACJA
23 grudzień 2022 / 16:00-19:00

MENU BUFET

BUFET GORĄCY:

Pomidory, ogórki świeże, papryka, sałaty sezonowe
Jajka gotowane,
Tuńczyk, Pasta z makreli
Mozzarella, feta, ser brie, sery żółte
Śledzie - 2 rodzaje
Pasztet staropolski
Wędliny - 2 rodzaje
Sałatka orientalna z pieczonym bakłażanem
Surówka warzywna
Sosy zimne
Masło, pieczywo
 

BUFET GORĄCY:

Zupa minestrone ze szpinakiem i parmezanem
Krem z pieczonej marchwi z imbirem i pomarańczami
Dorsz duszony z warzywami
Wieprzowina w sosie ostrygowym z kiełkami soi i orzechami
Lasagne bolognese z sosem pomidorowym
Ziemniaki pieczone
Ryż zasmażany z jajkiem
Gotowane warzywa z masłem i bułką 

BUFET DESEROWY:

Owoce
Ciasto sezonowe
Tapioka z sosem mango 

NAPOJE:

Kawa, herbata, woda
Pozostałe napoje są dodatkowo płatne

CENA:149,- zł /os. brutto


UROCZYSTA KOLACJA WIGILIJNA
24 grudzień 2022 / 17:00-20:00

MENU BUFET

BUFET ZIMNY:

Terrina z łososia i marynowanego pstrąga z kaparami
Wędzony halibut z sosem tatarskim
Pasztet jaglany z soczewicą i żurawiną
Śledzie marynowane w soku z buraków na sałatce jabłkowej
Sałatka z serem camembert, winogronami, orzechami włoskimi i selerem
Tatar z pstrąga z ogórkiem kiszonym i słonecznikiem
Karp w galarecie z rodzynkami i brandy
Wybór pieczywa
Masło smakowe
 

BUFET GORĄCY:

Barszcz czerwony z wędzonymi śliwkamii kluskami grzybowymi
Zupa kurkowa z warzywami i majerankiem
Pierogi z kapustą i grzybami z karmelizowaną cebulą i natką
Filet z sandacza na zasmażanej kiszonej kapuście z jabłkami
Grillowany łosoś z duszoną szalotką w białym winie i maśle
Pieczone warzywa z oliwą ziołową
Kopytka z sosem grzybowym 
 

BUFET DESEROWY:

Makowiec ze skórką pomarańczową
Sernik
Ciasto czekoladowe
Kutia z makiem, granatem i syropem klonowym
 

NAPOJE:

Kompot z suszonych owoców
Kawa, herbata, woda
Pozostałe napoje są dodatkowo płatne

CENA:249,- zł /os. brutto


 

UROCZYSTA, ŚWIĄTECZNA OBIADOKOLACJA
25 grudzień 2022 / 16:00-19:00

MENU BUFET

BUFET ZIMNY:

Dorsz po grecku
Pieczony rostbef z musem chrzanowym z marynowaną czerwoną cebulą
Pasztet z dzika z trawą żubrową i pigwą
Sałatka z marynowanym łososiem, burakami i topinamburem
Sałatka śledziowa z grzybami, orzechami i jabłkiem
Polędwiczka wędzona z gruszkowym chutney
Sałatka cezar z kurczakiem i parmezanem
Boczek faszerowany borowikami i zielonym pieprzem
Marynaty, (oliwki, pomidory suszone, pieczarki marynowane)
Pieczywo ( bułki, chleb, ciabata, bagietka)

BUFET GORĄCY:

Rosół wołowy z makaronem i warzywami
Krem z karczochów, chili i gorgonzoli
Halibut pieczony z glazurą mandarynkową
Duszona wołowina z sosem burgundzkim
Grillowany filet z indyka z sosem wiśniowym
Kasza gryczana z warzywami
Smażone ziemniaki na kaczym tłuszczu
Marchewka duszona z cytryną
Fasolka szparagowa z masłem i czosnkiem 

BUFET DESEROWY:

Wybór ciast i deserów
Owoce 

NAPOJE:

Kawa, herbata, woda
Pozostałe napoje są dodatkowo płatne

CENA:199,- zł /os. brutto


UROCZYSTA, ŚWIĄTECZNA OBIADOKOLACJA
26 grudzień 2022 / 16:00-19:00

MENU BUFET

BUFET ZIMNY:

Sałatka nicejska z tuńczykiem i jajkiem
Sałatka z mozzarelli, pomarańczy i szynki parmeńskiej
Marynowany łosoś z limonką, chili i miodem
Carpaccio z pieczonych buraczków, marynowanej dyni, orzechów włoskich i wędzonego twarogu
Śledzie po kaszubsku
Deska pieczonych mięs z sosami i piklami
Galareta cytrynowa z kurczakiem i rozmarynem
Marynaty: (oliwki, pomidory suszone, pieczarki marynowane)
Pieczywo (bułki, chleb, ciabata, bagietka) 

BUFET GORĄCY:

Krem pomidorowy z pieczonych pomidorów ze śmietaną
Żurek z grzybami i ziemniakami
Morszczuk z zielonym pesto
Polędwiczka wieprzowa z sosem porto
Faszerowany kurczak szpinakiem i mozzarellą na sosie bazyliowym
Ziemniaki au gratin
Pierogi z twarogiem i ziemniakami
Buraczki zasmażane
Grillowane warzywa 

BUFET DESEROWY:

Wybór ciast i deserów
Owoce 

NAPOJE:

Kawa, herbata, woda
Pozostałe napoje są dodatkowo płatne

CENA:199,- zł /os. brutto


Rezerwacja stolików do dnia 17 grudnia 2022 telefonicznie i mailowo:
+48 58 667 51 58 / +48 58 667 51 59 /