• POGODNE SWIETA 2018

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędź czarujące Święta w nadmorskim klimacie.

  • PRZELOM ROKU 2018-2019

    PRZEŁOM ROKU 2019/2020

    Rozpocznij nadchodzący rok z pełną energią w Hotelu Nadmorskim.

  • WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    WEEKEND DLA AKTYWNYCH

    Rozpocznij zdrowy i aktywny styl życia pod okiem specjalistów

  • WEEKENDY DLA URODY

    WEEKEND DLA URODY

    Odkryj na nowo Swoję piękno, zbuduj wewnętrzną równowagę

SYLWESTER 2019

NADMORSKA 
KLASYKA 
SYLWESTROWA

… czyli BAL SYLWESTROWY W KLASYCZNEJ KONWENCJI:

ROZRYWKA I ZABAWA PRZY ZNANYCH PRZEBOJACH, DOSKONAŁE, TRADYCYJNE KULINARNE SPECJAŁY ORAZ NAPOJE I WYBORNE ALKOHOLE. 

Podczas BALU SYLWESTROWEGO zapewniamy:

  • wyśmienitą ucztę kulinarną inspirowaną klasycznymi potrawami z różnych zakątków świata,
  • muzyczne szlagiery grane przez znanego DJ,
  • zwyczajowe konkursy z nagrodami,
  • modelowe open bary - bez limitu. 

BILETY DO ZAKUPU W DWÓCH WARIANTACH:

KONWENCJONALNY – 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami – bez limitu.

KLASYCZNY – 620,- zł/os.
Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym.
Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami – bez limitu. 

ZWYCZAJOWO PRZEWIDZIANE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH. INFORMACJA W RECEPCJI HOTELU. 

BAL SYLWESTROWY 
pełen tradycyjnych atrakcji rozpoczynamy w Hotelu Nadmorskim**** o godzinie  20:00

Mile widziane stroje wieczorowe.


WELCOME DRINK:

(Sylwestrowy Welcome Drink) 

MENU

PRZYSTAWKA:

Marynowany dorsz atlantycki z chrupiącym parmezanem, miętowym groszkiem, chili i pianką z ogórka

ZUPA:

Bulion z pieczonej kaczki z kluskami tymiankowymi i trawą cytrynową 

DANIE GŁÓWNE:

Jagnięcina glazurowana pigwą w sosie z żubrówki
z dyniowym puree, bekonem, ziemniakiem duchesse, karmelizowanym buraczkiem i jabłkiem w miodzie

BUFET DESEROWY:

Krem mango z bezą
Tartaletki czekoladowe z owocami
Sernik z mandarynkami
Rafaello z białą czekoladą

Konwencjonalne specjały
BUFET ZIMNY:

Wędzony halibut z pikantnym ajwarem
Łosoś marynowany w cytrusach, chili i soku z buraków
Matias w śmietanie chrzanowej z ogórkiem i jabłkiem
Carpaccio z polędwicy wołowej z aioli, kaparami i suszonymi pomidorami
Kaczka faszerowana z sosem śliwkowym z imbirem
Deska tradycyjnych mięs pieczonych, wędzonych wędlin, kiełbas i kabanosów
Pasztet z dzika z orzechami laskowymi i brandy
Sałatka z pieczonych batatów, rukoli, fasolki i sezamowego kurczaka
Sałatka włoska z selerem, taleggio, orzechami, winogronami i pikantnym salami
Sałatka z krewetkami, kalmarem, grillowanym ananasem, awokado i grzankami czosnkowymi  

BUFET GORĄCY:

Żurek królewski z borowikami i białą kiełbasą
Sandacz z podgrzybkami, groszkiem i zielonym pieprzem
Łosoś w sosie krewetkowym z chili i limonką
Indyk z szałwią i parmezanem zawijany w szynce parmeńskiej
Polędwiczka wieprzowa marynowana po meksykańsku z czerwoną fasolą
Boeuf stroganov z kluskami półfrancuskimi
Warzywa pieczone z ciecierzycą, kaszą bulgur, ziołami i sosem cytrynowym  

TOAST NOWOROCZNY
Wino musujące (Cava Flor de Raim Brut)

KLASYCZNY OPEN BAR - BEZ LIMITU

NAPOJE ALKOHOLOWE:
Wódki (Wyborowa, Żołądkowa, Żubrówka);
Brandy (Stock V.S.O.P.);
Wermuty (Marini-Bianco / Rosso / Extra Dry);
Aperitif (Campari, Aperol);
Rumy (Bacardi, Havana);
Gin (Seagram’s/Gordon’s);
Szkocka whisky (Ballantine’s / Red Label, Old Smuggler);
Piwa (Kasztelan lany, Amber butelkowy);
Wina (Cape Pride Chenin Blanc Chardonnay / Cabernet Sauvignon Shiraz);
Cydr (Sopocki, Lubelski).

NAPOJE GAZOWANE I SOKI:
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes;
Woda gazowana, niegazowana;
Soki: pomarańczowy / jabłkowy / porzeczkowy / grejpfrutowy.  


ZAPRASZAMY

Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia


Szczegółowe informacje i rezerwacja: 
  / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47