• POGODNE SWIETA 2017

    POGODNE ŚWIĘTA

    Spędź czarujące Święta w nadmorskim klimacie.

  • SYLWESTROWY WEEKEND 2017-2018

    SYLWESTROWY WEEKEND 2017-2018

    Przyjedź na dobry start 2018 roku do Hotelu Nadmorskiego.

  • BAL KAPITAŃSKI - SYLWESTER 2017

    “Bal Kapitański” - SYLWESTER 2017

    … czyli zabawa na pokładzie „4-gwiazdkowego Hotelu Pasażerskiego”.

  • JOD 2016-2017

    JOD WEEKEND

    Zadbaj o siebie. Popraw swoją odporność i samopoczucie

 

SYLWESTER 2017

NADMORSKI SYLWESTER 2017
“Bal Kapitański”

… czyli zabawa na pokładzie „4-gwiazdkowego Hotelu Pasażerskiego” przy morskiej nucie i żeglugowej kuchni. Bawmy się razem podczas kursu na Nowy Rok 2018!

Kapitan zapewnia pasażerom:

POKŁAD TANECZNY:
  • Zabawa do białego rana przy muzyce na fali - DJ „ WILK MORSKI”,
  • Kapitalne konkursy.
POKŁAD RESTAURACYJNY:
  • Wyśmienita uczta kulinarna w kapitańskiej mesie,
  • Splendor OPEN BARÓW - bez limitu.

ABY WYRUSZYĆ W TEN REJS NALEŻY NABYĆ KARTĘ POKŁADOWĄ, WYBRANĄ SPOSRÓD DWÓCH WARIANTÓW:

KARTA POKŁADOWA + KAJUTA - 620,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami. Pobyt z noclegiem w pokoju 2-osobowym, Noworoczny Brunch, miejsce postojowe.

KARTA POKŁADOWA - 450,- zł/os.
Bal Sylwestrowy z serwowaną kolacją, bufetami, open barami bez limitu.

ZNIŻKI DLA PASAŻERÓW: Grupowe karty pokładowe - informacja w recepcyjnej kasie.

WYRUSZAMY Z “NADMORSKIEGO PORTU” o godz. 20:00
Mile widziane stroje wieczorowe.


WELCOME DRINK:

10 w skali Beauforta: Ciemny Rum & Ginger Ale & sok z limonki.

MENU SERWOWANE:

Przystawka: Terrina z wędzonego pstrąga z purée z pieczonych buraków i borowikowe ciastko maślane.
Zupa: Krem z topinamburu i gruszek z wędzonym twarogiem.
Danie główne: Schab z mlecznej cielęciny z kremowym sosem marsala na purée z groszku z niedźwiedzim gnocchi, palonym porem i jarmużem.
Bufet deserowy: Tarta czekoladowa z chili, Kokosowa tapioka z mango, Mus tiramisu z kandyzowaną pomarańczą i sosem orzechowym, Wybór ciast bankietowych, Kosz owocowy.

MENU BUFETY:

Bufet zimny:
Szczupak faszerowany z wędzonym węgorzem,
Rillette z dorsza z koperkowym crème fraîche,
Gravlax z gryczanymi blinami,
Śledź marynowany z grzybami, pieprzem i jabłkiem,
Szkocki rostbef z Angusa ze szparagami i szalotką,
Podwędzana polędwiczka z konfiturą z pigwy,
Pâté z królika i dzika z pieczonymi oliwkami,
Wytrawne ptysie z foie gras i śliwką,
Sałatka bulgur z awokado, mozzarellą i cytrusami,
Sałatka z grillowanymi krewetkami, pomidorkami koktajlowymi i kolorową papryką,
Francuska sałatka z kurczakiem, winogronami, orzechami włoskimi i jogurtem,
Marynaty, Wybór pieczywa.
Bufet gorący:
Krem dyniowy z kasztanami i rydzami,
Jagnięce szaszłyki z miętą i sosem rozmarynowym,
Żebra wołowe z czekoladą i pieczoną marchewką z tymiankiem,
Pieczony kurczak kukurydziany glazurowany pomarańczami z karmelizowaną cykorią,
Karczek z jelenia w potrawce żubrowej z grzybami,
Łosoś pacyficzny na duszonej
fasolce z małżami i sosem ostrygowym, Tortilla z warzywami, czerwoną fasolą i cheddarem,
Zasmażamy ryż jaśminowy z kolorowymi warzywami.

OPEN BAR

WÓDKA: Wyborowa, Żubrówka, Gorzka Żołądkowa. BRANDY: Stock Brandy V.S.O.P.
VERMOUTH/APERITIF: Martini Bianco/Extra Dry/Rosso, Campari. RUM: Rum Captain Morgan.
GIN: Gin Seagram's. WHISKY: Old Smuggler Whisky, Ballantine's Whisky. PIWO: Piwo beczkowe Kasztelan i regionalne piwo butelkowe.
WINO: Wino domowe białe/czerwone, Cydr.
NAPOJE GAZOWANE I SOKI: Pepsi, 7up, Schweppes, Woda gazowana, Sok pomarańczowy, Sok jabłkowy, Sok porzeczka, Sok grejpfrutowy.

O PÓŁNOCY NOWOROCZNY TOAST:

wino musujące: Cava


Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia


Szczegółowe informacje i rezerwacja: 
  / +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 68