NADMORSKI-SYLWESTER 2024/2025
ZAPRASZAMY na BAL SYLWESTROWY w pięknej nadmorskiej lokalizacji z:
- kulinarną ucztą z potrawami z różnych zakątków świata oraz kuchnią regionalną;
- wspaniałą zabawą, tańcami i muzycznymi przebojami granymi przez DJ’a;
- open barem z różnymi alkoholami i autorskimi drinkami.
OFERUJEMY BILETY W DWÓCH OPCJACH:
BILETY Z NOCLEGIEM
Zabawa sylwestrowa z kolacją w formie bufetu oraz open barem – bez limitu.
Pobyt z noclegiem w pokoju dwuosobowym.
Noworoczny Brunch.
Miejsce postojowe*.
*na parkingu miejskim obok hotelu
1195,- zł/os.
BILETY BEZ NOCLEGU
Zabawa sylwestrowa z kolacją w formie bufetu oraz open barem – bez limitu.
845,- zł/os.
PRZYGOTOWALIŚMY ATRAKCYJNE ZNIŻKI DLA UCZESTNIKÓW, KTÓRZY ZAPROSZĄ SWOICH PRZYJACIÓŁ I ZNAJOMYCH.
Nadmorski Sylwester zaczynamy o godzinie 20:00 a kończymy o godzinie 4:00
Mile widziane stroje wieczorowe.
O północy “Noworoczny Toast”.
MENU*
BUFET ZIMNY
■ Łosoś gravlax z rosti i kwaśną śmietaną
■ Marynowane śledzie z musem jabłkowym z granatem i pumperniklem
■ Carpaccio wołowe z grzybami, aioli i musztardą francuską
■ Tarteletki z gęsią wątróbką z brandy
■ Deska śródziemnomorskich serów i wędlin
■ Półmisek pieczonych mięs z zimnymi sosami: (indyk, karkówka, rolada ze schabu, rolada z kaczki, wędzona polędwiczka)
■ Pasztet z dziczyzny z żurawiną i chrzanem
■ Azjatycka sałatka z krewetkami, kalmarami, sezamem i słodko kwaśnymi piklami
■ Sałatka z owczego sera, grillowanych karczochów,
pomidorów koktajlowych, cukinii i kaparów
■ Sałatka Cezar z kurczakiem, bekonem i grzankami
■ Oliwy smakowe, marynaty
■ Wybór pieczywa, masło
BUFET GORĄCY
■ Zupa kurkowa z wędzoną szynką i warzywami
■ Halibut z kruszonką migdałową ze świeżymi ziołami i cytryną
■ Łosoś w sosie krewetkowym z duszonym porem
■ Duszona wołowina z sosem pieczeniowym z kurkami i zielonym pieprzem
■ Bouf strogonoff
■ Glazurowany kurczak po koreańsku z pakchoy i kimchi
■ Gnocchi z leśnymi grzybami i świeżym szpinakiem
■ Ryż jaśminowy smażony z warzywami
■ Grillowane warzywa ze świeżymi ziołami i cząstkami ziemniaków
BUFET DESEROWY
■ Ciasta i kolorowe deserki
■ Owoce
OPEN BAR - BEZ LIMITU
ALKOHOLE
Wódki: Wyborowa, Finlandia; Brandy: Stock V.S.O.P.; Wermuty: Martini-Bianco / Rosso / Extra Dry; Aperitif: Campari, Aperol; Rumy: Bacardi, Havana; Gin: Seagram’s / Gordon’s; Whisky: Ballantine’s, Johnnie Walker Red Label, Jack Daniels Whiskey; Piwa: Krajowe Amber; Wina: Włoskie / Hiszpańskie - białe i czerwone.
NAPOJE I SOKI
Kawa, herbata; Pepsi, 7up, Schweppes; Woda gazowana, niegazowana;
Soki owocowe.
*Hotel Nadmorski zastrzega sobie możliwość zmiany oferty.
ZAPRASZAMY
Hotel Nadmorski
ul. Ejsmonda 2 81-409 Gdynia
Zapraszamy również do zapoznania się z ofertą PRZEŁOM ROKU 2024/2025.
Szczegółowe informacje i rezerwacja:
/ +48 58 667 77 77 / +48 58 667 51 47